» » » » Προσκλητήρια βάπτισης

Προσκλητήρια βάπτισης

Προσκλητήρια βάπτισης –

Πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες και μαρτυρικά
Τιμές εδώ  
Με Μεράκι Μπομπονιέρες  
www.me-meraki.gr

Τα προσκλητήρια βάπτισης, είναι η αναγγελία μιας από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής σας, της βάπτισης του παιδιού σας.
Καλόν θα είναι να ξεκινήσετε 2 μήνες πριν τη βάπτιση, να επιλέξετε το θέμα της βάπτισης, αν θέλετε να είναι σχετικό με το προσκλητήριο αν και τις περισσότερες φορές είναι μια ανεξάρτητη επιλογή.
Μπορείτε να κάνετε έρευνα αγοράς πολύ εύκολα, μπαίνοντας από τον υπολογιστή σας στις σχετικές ιστοσελίδες στο ίντερνετ και να επιλέξετε ξεκούραστα το προσκλητήριο που σας αρέσει, με την τιμή που θα θέλατε.
Πριν παραγγείλετε τα προσκλητήρια βάπτισης, θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό των δικών σας καλεσμένων, καθώς και των νονών.
Για ασφάλεια καλό είναι να παραγγείλετε και μερικά προσκλητήρια παραπάνω, γιατί σε περίπτωση επανεκτύπωσης θα επιβαρυνθείτε ξανά, με το κόστος εκτύπωσης των προσκλητηρίων.
Στο Με Μεράκι χαρακτηριστικό μας είναι η «γρήγορη» εκτύπωση, η οποία φυσικά συνάδει με την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.
Αν τα σχέδια που ήδη έχουμε δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να κάνουμε μαζί το προσκλητήριο που θέλετε.
Αφού έχετε καταλήξει στο σχέδιο του προσκλητηρίου, επιλέγετε το κείμενο, το χρώμα του κείμενου, και τη γραμματοσειρά.
Εμείς εντός 2 ημερών σας στέλνουμε την μακέτα του προσκλητηρίου, για να την δείτε και να την ελέγξετε αν είναι όλα όπως τα θέλετε.
Αν δεν χρειάζονται αλλαγές προχωρούμε στην εκτύπωση των προσκλητηρίων, τα οποία μπορείτε να τα παραλάβετε μετά από 5 μέρες.
Ολα τα προσκλητήρια βάπτισης μπορούν να εκτυπωθούν και σε βιβλίο ευχών, το οποίο θα σας μείνει αναμνηστικό, μαζί με τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε και την επιλογή της μπομπονιέρας, καθώς και των μαρτυρικών βάπτισης, από την μεγάλη ποικιλία των παιχνιδιών και των χειροποίητων δικών μας σχεδίων, που έχουμε στην ιστοσελίδα μας Με Μεράκι Μπομπονιέρες.

Πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες και μαρτυρικά

Προσκλητήρια βάπτισης –
Τιμές εδώ
Με Μεράκι Μπομπονιέρες  
www.me-meraki.gr