Οι παραγγελίες στο ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ γίνονται με τους εξής τρόπους:

Α) Με τηλεφωνική παραγγελία στα τηλ.: 211 2216276 – 6938167792

Σημειώστε τις ποσότητες και τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και καλέστε μας για να μας δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Β) Με την αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:  info@me-meraki.gr

Σημειώστε τους κωδικούς και την περιγραφή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, τις ποσότητες την ημερομηνία του Μυστηρίου (Γάμος ή Βάπτιση).

και τα πλήρη στοιχεία σας για την αποστολή αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, Τ.Κ, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο).

Εμείς θα ελέγξουμε την διαθεσιμότητα του προϊόντος και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και ευθύνη του αγοραστή.

Αν πρόκειται για χειροποίητες κατασκευές ή άλλες χειροποίητες δημιουργίες, σας παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 6 – 10 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε.

Το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των προϊόντων που θέλετε.

Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Για να είναι έγκυρη η παραγγελία σας, πρέπει να καταβάλετε το 50% του ποσού προκαταβολή.

Εάν προβείτε στην κατάθεση από διαφορετική Τράπεζα από την οποία ανήκει ο λογαριασμός μας, υπάρχουν τραπεζικά έξοδα

(Προμήθεια εκτέλεσης εντολής)

τα οποία πρέπει να ενημερώσετε να επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς, καθώς και καθυστέρηση 1-3 εργάσιμων ημερών για να εμφανιστεί η κατάθεση.

Το ποσό της κατάθεσης θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από τραπεζικές προμήθειες και έξοδα (και της τράπεζας της χώρας που βρίσκεστε, αν είστε εκτός Ελλάδος, και της τράπεζας στην Ελλάδα).

Όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σας, σας τηλεφωνούμε για την παραλαβή.

Αν είστε στην Αθήνα με την παραλαβή γίνεται και η εξόφληση.

Εφ’ όσον βρίσκεστε εκτός Αθηνών η διαδικασία εξόφλησης της παραγγελίας είναι η εξής:

1) Κατάθεση όλου ποσού παραγγελίας (συν τα έξοδα αποστολής αν επιλέξετε η αποστολή να γίνει με τα ΕΛ.ΤΑ ), σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας και αποστολή

ή

2) Κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογ/μό της εταιρείας μας και αποπληρωμή (συν τα έξοδα αποστολής αν επιλέξετε η αποστολή να γίνει με τα ΕΛ.ΤΑ) πριν την αποστολή.

Αν επιλέξετε η αποστολή να γίνει με τα ΕΛ.ΤΑ η χρέωση για  τα έξοδα αποστολής, είναι αυτή που προβλέπει ο επίσημος τιμοκατάλογος των ΕΛ.ΤΑ, ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος της παραγγελίας σας και παράδοση σε 3 – 4 εργάσιμες ημέρες,

(στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών σας εξόδων)

Αν επιλέξετε η αποστολή να γίνει με courier, τα έξοδα αποστολής τα εξοφλείτε εσείς με την παραλαβή.

Μετά την κατάθεση είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 211 2216276  –  6938167792

ή στο e-mail: info@me-meraki.gr και να μας στείλετε σκαναρισμένο το καταθετήριο της Τράπεζας, για να δρομολογήσουμε την παραγγελία σας.

Το κατάστημα Με Μεράκι δεν εκτελεί παραγγελίες με αντικαταβολή.

Το κατάστημα Με Μεράκι δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις ή βλάβες των προϊόντων ή ακόμα και απώλειας δεμάτων, που μπορεί να προκύψουν στην παραγγελία σας με υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρείας ή για τυχόν αποκλίσεις των χρωμάτων και των ειδών του χαρτιού, καθώς η χρωματική και η ψηφιακή ανάλυση διαφέρει από οθόνη σε οθόνη.

Ο πελάτης με την πραγματοποίηση της παραγγελίας αποδέχεται αυτόματα όλους τους όρους χρήσης και πληρωμής και την Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.